The Most Common Mistakes People Make With فیلم قهرمان

قهرمان اصغر فرهادی برنده دو جایزه از هیئت ملی نقد آمریکا شد

ادبیات داستانی گذشته ی ایران -چه نثر چه نظم- بسیار پر مایه و غنی و تجلی گاه باورها، معاشرت ها مهرورزی ها، مبارزات و در یک کالم، راه و روش زندگی ملت ایران است. هما گویا / سی و یک نما – فیلم های فرهادی اصولا امضای خاص خودش را دارد، درست مثل شلختگی چیدمان خانه ها و حتی میزانسن نماهای داخلی اش که به عمد به بی ثباتی یک خانواده طعنه میزند. تمامی حقوق اين وبسايت متعلق به رسانه اینترنتی بند موویز بوده و هرگونه کپي برداری به دور از اخلاق می باشد. اما در اینجا، تصمیم رحیم در خانه و دربرابر دیدگان این بچه‌ها رخ می‌دهد که مهم‌ترین وجه تأثیرگذار آن است. همچنین دیالوگ «دایی زندان چه شکلیه؟» به طرز تاثیرگذاری کاملا نشان می‌دهد که در ذهن این بچه‌های ناظر چه می‌گذرد.

هرچند که رحیم باز هم او را همان ابتدا دزد نمی‌خواند و می‌گوید که شاید برای مطمئن شدن از اصالت سکه‌ها، چنین سؤال‌هایی را از مغازه طلا فروشی پرسیده است. آری، این داستان قهرمانی‌ است که هرچه بالاتر می‌رود، گرفتار‌تر می‌شود. این نسخهٔ پایداری است که در ‏۱۴ دسامبر ۲۰۲۱ بررسی شده‌است.

image

رحیم هرچه بالاتر می‌رود، میله‌های حصار داربست او را بیشتر در خود محصور می‌کنند. خوب که از نگاه ما مخاطبان پنهان شد، عنوان «قهرمان» بر تصویر حک می‌شود. فیلم قهرمان در نخستین نمایش جهانی خود در بخش رقابتی اصلی جشنواره فیلم کَن جایزه بزرگ هیات داوران را از این رویداد سینمایی دریافت کرد. نماینده آن طیف از آدم‌هایی که گویی هنوز انسانیت در وجودشان نمرده است. او را از اولین انتخاب مهمش می‌شناسیم که بهترین راه شناخت شخصیت، ازطریق انتخاب‌هایش است.

هالیوود ریپورتر همچنین به بررسی فنی فیلم قهرمان پرداخته است. هالیوود ریپورتر از تدوین و نورپردازی فیلم اعلام رضایت کرده ولی نسبت به فضای دراماتیک فیلم نقد داشته و این فضا را راضی کننده ندانسته است. فیلم قهرمان ساخته اصغر فرهادی همچنین به عنوان نماینده سینمای ایران برای فیلم قهرمان معرفی به آکادمی اسکار ۲۰۲۲ انتخاب شده است. جشنواره کن یکی از معتبرترین و بزرگ ترین رویداد های هنری در جهان هست. این جشنواره در سال 1946 تاسیس شده است و هر ساله در شهر کن فرانسه به مدت 10 روز برگزار میشود. نخل طلا مهم ترین و با ارزش ترین جایزه در جشنواره کن است که به بهترین فیلم اهدا میشود.

بعد از نمایش مقابل دوربین، مولفه‌ای که همواره دغدغه اصغر فرهادی بوده است، در اینجا به مدد عنصری معاصر یعنی فضای مجازی، به شدیدترین شکل خود پیش می‌رود. “قهرمان” فیلمی به نویسندگی و کارگردانی آقای فرهادی است که در شیراز فیلم‌برداری شده و موضوع آن اجتماعی است. دیشب، پنجشنبه ۱۱ آذر، دوم دسامبر، فهرست برندگان امسال جوایز هیئت ملی نقد آمریکا (ان بی آر) اعلام شد. "قهرمان" مسلما بهترین فیلم فرهادی نیست اما مهمترین فیلم اوست.

برای ورود به جهان فیلم، هیچ مدخلی را بهتر از یکی از پلان‌های ابتدایی نمی‌یابم. پلانی که از معدود آغاز‌های با ریتم آرام، در سینمای فرهادی است. دوربین روی کرین، کنجکاوانه، رفتن او به دل این بنا را دنبال می‌کند. دوربین با زاویه Low Angel که برای ابهت دادن به یک کاراکتر مرسوم است، بالا رفتن او از پله‌ها را ثبت می‌کند.

او از از افراد برجسته در بوجود آمدن موج نو در سینمای ایران هستند. مهم ترین کار کارگردان به وجود آوردن میزان سن درست و مبتنی بر متن قصه است. طبعا در لحظه‌ای هم که به صحنه درگیری میان رحیم و بهرام می‌رسیم، ماحصل خشم‌های پنهان در فضای مجازی با تاثیری مستقیم بر قربانیان این قضاوت را می‌بینیم. طنین موسیقی سنتور در بک گراند صوتی این صحنه نیز، علاوه‌بر القای یک تضاد تأثیرگذار و کوبنده، به‌طور مداوم غرابتمان با فرهنگ و تمدن چندهزار ساله‌ای را به یاد می‌آورد که امروز در دورترین فاصله نسبت به آن قرار داریم. آدم‌هایی که بنای نقش رستم را مرمت می‌کنند یا آدم‌هایی که شغلشان صحافی کتاب‌های نفیس قدیمی و زنده کردن مجددشان است، از مرمت خود بیش از هرچیز غافل‌اند.

رحیم زندانی مالی است چرا که دستگاه بانک اساسا فردی همچون رحیم را به رسمیت نمی‌ شناسد